De tandartspraktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen onze tandartspraktijk aan de Vivaldisingel in Nieuw Vennep. Tandartspraktijk Groeneveld bestaat sinds 1993, na een overname van Tandartspraktijk Blaauw. Wij waren toen gevestigd in het Groene Kruisgebouw op de Beinsdorpstraat in Nieuw Vennep. Sinds 2000 zijn wij verhuisd naar de wijk Getsewoud. Na vier jaar pionieren in portocabins zijn wij ons gaan vestigen op de huidige locatie aan de Vivaldisingel.

Tandartspraktijk Groeneveld verricht alle behandelingen op het gebied van algemene tandheelkunde. Te denken valt aan het verhelpen van algemene klachten, periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de meest recente kennis en technieken. Daarnaast is ons team gespecialiseerd in kindvriendelijke behandelingen. Kinderen hebben vaak een aangepaste tandheelkundige behandeling nodig. Zij hebben immers een andere belevingswereld dan een volwassene. Extra aandacht, geduld en vertrouwen is van belang voor tandheelkundige behandelingen bij kinderen. Op deze manier wordt een levenslange tandartsangst voorkomen.

Kwalitatief hoogstaande mondzorg en een klantvriendelijke benadering vinden wij belangrijk. Zo hanteren wij een zo kort mogelijke periode tussen het klantcontact en de behandeling, zodat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Ook kunt u van ons altijd een objectief advies verwachten met daarbij ruimte voor uw persoonlijke keuze.

Openingstijden

Wij zijn vijf dagen in de week geopend op de volgende tijden:


Wie zijn wij?

 

José Groeneveld

tandarts

José is in 1991 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Vervolgens heeft hij zijn dienstplicht vervuld bij de Koninklijke Marine in Den Helder als tandarts-officier. In 1993 heeft José Tandartspraktijk Blaauw overgenomen.

 

Anneke de Groot

all-round tandartsassistente

Anneke is sinds 1981 werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft samen met haar toenmalige werkgever tandarts Blaauw de huidige Tandartspraktijk opgezet.

Ilona Gerritsen-Romeijn

all-round tandartsassistente

Ilone is sinds juli 2019 werkzaam in Tandartspraktijk Groeneveld.